.APPLICATIE DAGEN CCV-D1/D2
.
 

Applicatiedagen CCV-D1/D2


De houder van een certificaat CCV-D1 of CCV-D2 moet, om de geldigheid van het certificaat te behouden, binnen de geldigheid van het certificaat drie applicatiedagen volgen.br />
Een gevolgde applicatie dag wordt geregistreerd bij het CCV. De cursist kan daags na afmelding van de dag middels het DIGID op de site van het CBR controleren of de dag is geregistreerd. Cotrae biedt verschillende mogelijkheden voor het volgen van de verplichte applicatiedagen:

Eendaagse training
De eendaagse training wordt verzorgd in Nederland. Tijdens de dag komen alle leerdoelen van het CCV-D1/D2 aan de orde, zodat de cursist aan het eind van de dag weer geheel geactualiseerd verder kan met de dagelijkse werkzaamheden. Ook worden vernieuwingen in de Verkeers Wetgeving behandeld; Alsmede de vernieuwingen in techniek qua voertuigen.

Meerdaagse training
Tijdens de meerdaagse training kan er aandacht worden aan gegeven aan specifieke gebieden, op aangeven van de opdrachtgever/ cursist. Een veelgebruikte optie bij deze training is de Duitsland optie. In dit geval wordt er gereden in de Duitse Eiffel. Als de cursist een uitbreiding wil realiseren op de rijvaardigheid is dit een aanrader. In de Eiffel liggen uitdagende wegen die het uiterste van de chauffeur vergen. Mede door het geaccidenteerde terrein, leert de cursist beter zaken als: het rijden op uitzicht hoeken; Bewuste waarneming; het bepalen en rijden van de ideale lijn; Het juist toepassen van remmomenten; enz. enz. Zelfs een ervaren chauffeur leert hier weer, keer op keer.

Andere mogelijkheden
Naast bovenstaande opties, registreert Cotrae ook de opleiding dagen van vervolg opleidingen na het CCV-D1 als applicatie dagen.
Als u een vervolg opleiding bij ons volgt na het CCV-D1 en u slaagt onverhoopt niet voor het examen van deze vervolg opleiding, dan wordt de geldigheid van het certificaat CCV-D1 gewaarborgd door het verlenen van deze service.