.DIRECTIECHAUFFEUR RIJOPLEIDING CCV-D1
.
 

Directiechauffeur Rijopleiding CCV-D1


De basis voor iedere directie chauffeur is het CCV-D1. De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Het theoretisch deel wordt gevolgd via het internet en zal ongeveer 35 - 40 uur van uw tijd in beslag nemen. Het praktische deel bestaat uit een opleiding van 5,5, dagen. Naast de vereisten voor het behalen van het examen wordt u door onze enthousiaste instructeurs ook diverse tips en tricks bijgebracht die u in uw dagelijkse praktijk zult kunnen gebruiken.
Het vak van directiechauffeur is absoluut niet alleen maar rijden van A naar B. Als u uw vak goed aanvoelt en uitvoert bent u een waardevolle aanvulling op het functioneren van de door u vervoerde VIP. Naast het hebben van een geldig rijbewijs zijn ook vereisten: Goede communicatieve vaardigheden; Service gerichte mentaliteit; Stressbestendigheid en een gezond helder verstand.

Theorie
Het theoretische deel volgt u via het internet. U kunt dus studeren waar en wanner u maar wilt. Het theoretische examen doet u op een CBR locatie in de buurt van uw woonplaats. Om te kunnen inloggen in het theoriesysteem ontvangt u na inschrijving een inlognaam en wachtwoord. Hiermee heeft u 3 maanden toegang tot het systeem met een maximum van 70 uur. Als u zelf denkt gereed te zijn voor het examen plannen wij in overleg met u een examendatum.

Praktijk
De praktijkopleiding plannen wij in nauw overleg met u. Wij streven ernaar om op te leiden en praktijkexamen te doen in dezelfde week. Gezien de beperkte beschikbaarheid van examens bij het CCV, plannen wij de opleiding direct met u na inschrijving. De opleiding zelf bestaat uit 4,5 dag praktijk, gevolgd door een examendag. In de opleiding doorkruisen wij een groot deel van Nederland, waar alle aspecten van de opleiding aan de orde komen.


P8020195
20161206_153858