.


.
 

Wie zijn wij?


Cotrae Traffic & Automotive Education is in 2011 opgericht door Cor Brom. Hij heeft een passie voor autorijden en brengt dat ook graag over aan cursisten. Cor heeft 17 jaar gewerkt bij de Koninklijke Marechaussee en daar vele voortgezette rijopleidingen gevolgd. Ook heeft hij actief en succesvol deelgenomen aan nationale en internationale races, waaronder het Belcar in België Naast het geven van rijles houdt Cor zich ook bezig met rij opleidingen voor gevorderden.

Natuurlijk kun je de opleidingen en trainingen die wij verzorgen niet alleen doen. Cotrae heeft een groep van zeer deskundige, enthousiaste en gedreven instructeurs om zich heen verzameld, die allemaal staan voor kwaliteit. Op deze manier haalt u het optimale rendement uit uw training of opleiding.

Missie
Ieder verkeersongeval is er één teveel. Daarom leidt Cotrae nieuwe en ervaren automobilisten op om zich veilig, vlot en comfortabel door het verkeer te begeven.

Visie
Opleiden doe je in de volgorde: Bewustwording; Kennis en Vaardigheden.
Op deze manier leer je niet alleen hoe je iets moet doen, maar (misschien nog wel belangrijker) ook waarom je het moet doen.
Door dit te doen op een effectieve en leuke wijze realiseren wij goede resultaten in een korte periode.