Bij Cotrae houden we het graag duidelijk. Daarom werken wij met vier pakketten, op basis van heldere afspraken:
Het verschil in de pakketten ligt in zelfstudie voor de theorie of klassikaal en/of een tussentijdse toets of niet (zie verklaring onder pakketten).
Één ding is zeker: Wij houden je niet langer vast dan noodzakelijk. Ben je klaar om op examen te gaan dan plannen we dit ook in.
Voorheen konden rijscholen de medische verklaring voor de cursisten aanvragen. Sinds medio 2018 moet een cursist zijn eigen medische verklaring aanvragen bij het CBR.
Dit kun je doen op https://www.cbr.nl/medisch.pp

PAKKET 1

1478,--

INHOUD

- 30 uur les
- - Theorieset voor zelfstudie
- 1 x theorie examen
- 1 x Praktijkexamen

PAKKET 2

1548,--

INHOUD

- 30 uur les
- - Klassikale theorie
- 1 x theorie examen
- 1 x Praktijkexamen

PAKKET 3

1620,--

INHOUD

- 30 uur les
- - Theorieset voor zelfstudie
1 x tussentijdse toets
- 1 x theorie examen
- 1 x Praktijkexamen

PAKKET 4

1690,--

INHOUD

- 30 uur les
- - Klassikale theorie
1 x tussentijdse toets
- 1 x theorie examen
- 1 x Praktijkexamen

aanvullend lespakket

212,50

inhoud: 5 lesuren.
Niet iedereen leert in hetzelfde tempo. Mocht je meer lesuren nodig hebben dan je pakket, of zak je voor een examen. Dan garanderen wij je dezelfde prijs voor een lesuur als die in je pakket.

VERDIEN LESGELD TERUG

25,00

Voor iedere nieuwe klant die jij bij ons aanbrengt en die bij ons gaat lessen, ontvang je € 25,00 cash..
Het enige dat je hoeft te doen is de persoon die zich inschrijft laten vermelden dat zij/hij via jou is gekomen. Als de kandidaat zijn factuur heeft betaald ontvang jij € 25,00.
Lesuur
Een lesuur is 60 minuten. In deze tijd worden er geen andere cursisten gehaald of gebracht. De tijd is dus voor jou alleen. De lestijd is flexibel: Wanneer jij je niet lekker voelt kan het zijn dat we korter lessen dan gepland. Voel je je super? Dan gaan we iets langer door. Op deze manier heb je maximaal rendement van je lestijd.
Theorie Set
Als je kiest voor zelfstudie voor de theorie, dan ontvang je de theorie set. Deze set bestaat uit een boek en een CD-Rom. Hiermee kun je je compleet voorbereiden op het theorie examen. Het boek bevat de lesstof. De CD-Rom bevat oefenexamens waarmee je kunt oefenen
Tussen tijdse toets
De tussentijdse toets is een proefexamen dat je aflegt bij een examinator van het CBR. Aan het eind van de toets vertelt de examinator of je klaar bent om het echte examen te gaan afleggen of niet. Als je nog niet gereed bent vertelt de examinator je ook waar je nog aan moet werken. De keus om de tussentijdse toets af te leggen is geheel aan jou. Op de tussentijdse toets doe je ook enkele zogenaamde bijzondere verrichtingen. Voer je deze goed uit op de tussentijdse toets, dan hoef je dit niet meer te doen op je examen. Is het verstandig de toets te doen? Als je last hebt van examenzenuwen kun je op deze manier proeven hoe het examen gaat. Je moet je wel realiseren dat een examen € 100,-- kost + een lesuur. Ben je een "koele kikker" dan kun je misschien meer baat erbij hebben om het bedrag te besteden aan lesuren.
Medische verklaring
De medische verklaring moet je van het CBR hebben ingevuld wanneer je praktijkexamen wordt aangevraagd. Heb je medische problemen? Meldt dit dan bij je inschrijving. Zo voorkom je onnodige vertraging.
Theorie examen
Doe je zelfstudie? Dan meldt je aan ons wanneer je gereed bent om examen te gaan doen. Wij melden je dan aan.
Praktijk examen
Om je praktijkexamen aan te kunnen vragen moet je ons machtigen middels je DIGID. Vraag deze op tijd aan.
van kesterenlogo

GESLAAGD ?

Ben je geslaagd voor je rijbewijs? Dan mag je gratis een weekeinde een auto meenemen bij Renault Dealer van Kesteren in Kampen.
Alleen de brandstof en eventuele schade is voor eigen rekening.
Een leuke manier om je eerste zelfstandige stappen in het autorijden te zetten.